kaart

kaart

donderdag 1 november 2007

halooo!!
het duurde even, maar hier is mn eerste blog vanuit australie, sydney.
we hebben een goede vlucht gehad, beetje veel turbulentie wel, dus niet geslapen..
het is heel heeeel anders dan in bangkok.. die benauwde uitlaatgassenlucht is weg, het is hier heel mooi weer. veel zon, niet te heet, maar het is ook pas voorjaar. en alles is hier zo relaxed! je voelt gewoon de rustige sfeer overal, zelfs midden in het centrum van sydney. en de ruimte.. alles is grooot. de straten zijn breed, de huizen in caringbah, waar we nu zitten bij familie, zijn allemaal losstaand. we zitten niet ver van het tsrand, helaas is het water nog te koud om te zwemmen, maar ach, we hebben een zwembad bij ons huis =p Mn familie is heel aardig (ik had ze nog nooit ontmoet), ze laten ons heel veel van de omgeving zien. we zitten in hun poolhouse, met een eigen keuken en badkamer. gisteren zijn we naar sydney centre geweest. sydney is heel groot, maar niet echt mooi ofzo. heel veel moderne hoogbouw, en dan daartussen opeens wat oude gebouwen, heel gek. het is overal heel groen, en in alles zitten bloemen.
de mensen zijn super aardig, echt de aardigstemensen op aarde als je het mij vraagt. in plaats van dat ze, zoals in bangkok haha, je drie straten achtervolgen omdat je niks bij ze koopt, zeggen ze hier: it's cool, don't worry.
maandag gaan we waarschijnlijk naar de blue mountains, een gebied vlak bij sydney, en het plan is om daarna verder te reizen.
xx

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo schatten
Daar waren jullie weer wat een mooie foto's goed over gekomen Heerlijk dat jullie het zo fijn hebben .Heb je Beverlie al ontmoet??? groet ze van mijn kus voor allemaAL WILMA

Anoniem zei

Ha kanjers
dat klinkt goed allemaal.Fijn dat het zo leuk is bij de familie.Een zwembad klinkt niet slecht. Beniuwd naar julie volgende avonturen.Ga zo door.
dikke knuffel pap

Anoniem zei

Ahhh ik ben zo jaloers!
En hier moeten we hardnekkig op zoek naar sjalen en mutsen en wanten en daar zit je een beetje met je zwembad!
Klinkt wel leuk, een grote groene stad. Kunnen ze hier wel wat van leren ;]
xoxo!