kaart

kaart

vrijdag 1 februari 2008

elephant cave








rijstveld




regen

AAAAHHHHHHHHHHHH we zijn nog steeds in ubud!!!! ubud doesn't want us to go!!!! vandaag bleken de bali-ers feest te vieren... alles is dicht en geen taxi te krijgen.
dus nu heb ik tijd om mn blog bij te werken want gister hebben we eindelijk weer eens iets gedaan:
we hebben voor een paar uur een local ingehuurd die ons met zijn auto naar Tegallalang bracht, groooote rijstvelden vlakbij ubud, zie foto hier ergens onder.
daarna zijn we naar de elephant cave geweest, een grot met heilige beelden waar boedisten en hindoeisten mediteren, waar een gids ons heeft rondgeleid en want heeft verteld over bali. bijvoorbeeld dat er is bali maar 4 namen bestaan, en dus iedereen hetzelfde heet. gelukkig zijn er ook nog standen, die ook weer een naam hebben, en familienamen, dus met een beetje geluk, als je al die namen achter elkaar noemt, weten mensen over wie je het hebt. daarna zijn we naar de ye pulu geweest, een rots-carving. in de muur was een verhaal uitgebeiteld. geen idee waar het over ging want onze gids sprak niet zo goed engels, maar bijzonder was het wel.
toen was het 4 uur en zijn we begonnen met het inpakken van onze tassen. we begonnen met 4, nu zijn het er 8, dus je begrijpt dat dat even duurde. voor niks dus, want vandaag zitten we hier ook nog.
helaas krijgen we niks mee van de feestdag, want die wordt gevierd in de elephant cave, waar we gister dus waren..

1 opmerking:

Anoniem zei

wat een prachtige fotos fijn dat jullie weer wat kunnen ondernemen.Je leeft daar wel in een heel andere wereld he????????
wat een saai land is holland als je naar al die kleuren kijkt op de fotos vele groeten oma wilma